Maria Grapini participă la Ziua Recoltei

0

Europarlamentarul Maria Grapini se dedică, de peste un deceniu, cauzelor umanitare, destinate celor în nevoie, în Timișoara, dar și în țară.

Maria Grapini a fost președintele Rotary Club Ripensis Timișoara fiind și în prezent un rotarian dedicat. Prin Clubul în care activează, de-a lungul anilor, s-au strâns fonduri generoase pentru dotări de spitale, construcția unui cămin de bătrâni la Timișoara, susținerea de acțiuni caritabile destinate persoanelor aflate în cea mai mare nevoie.

Sâmbătă, 19 octombrie, europarlamentarul a fost invitat să participe, în București, la evenimentul numit Ziua Recoltei. Fondurile adunate vor fi direcționate pentru susținerea Asociației Prietenia.

„Sunt onorată să fiu invitată la o acțiune pur românească! Susțin România, în Parlamentul European, ori de câte ori am ocazia, susțin valorile și tradițiile noastre, pentru că avem cu ce ne mândri! Dacă este să mă refer la Ziua Recoltei, sunt convinsă că tradițiile de toamnă ale românilor sunt cele mai frumoase, simbolizând belșugul de care trebuie să avem, cu toții, parte!„, a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.