Marius Manole este primul care devine VOCEA copiilor cu autism – Campanie de SMS Autism Voice

0

Te-ai gândit vreodată cum te-ai putea descurca în viața de zi cu zi dacă ai putea să pronunți doar două-trei cuvinte? Am provocat câțiva artiști, în numele copiilor care fac terapie în centrele Autism Voice, să facă acest exercițiu. Să-și imagineze cum s-ar descurca dacă vocabularul lor s-ar reduce la cuvintele pe care le învață copiii după luni sau chiar ani de terapie.

Marius Manole este primul artist care a încercat, la provocarea lui Dani – un băiețel cu tulburare de spectru autist – să se facă înțeles cu doar 3 cuvinte. Rezultatul este o micro-piesă de teatru emoționantă, din care înțelegem foarte clar bariera de comunicare dintre un copil cu autism și lumea din jur. O poți vedea în video-ul de mai jos și poți face chiar mai mult de atât:.  trimițând VOCE la 8844 pentru a contribui lunar cu 2 Euro la terapia copiilor și la procesul lor de recuperare.

Pentru a învăța să vorbească, un copil cu autism are nevoie de sute sau mii de ore de terapie – de minimum 4 în fiecare zi. Autism Voice poate oferi gratuit orele de terapie pentru cei 200 de copii din centrele sale dacă strânge 50.000 de sms-uri lunar. Ajută-ne să ducem mesajul nostru spre cât mai mulți oameni și să strângem sms-urile necesare terapiei copiilor cu autism!

Urmează și alți artiști care au răspuns provocării de a-și defășura meseria utilizând doar câteva cuvinte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.