Mihai Stoica susține că nu are legătură cu demisia lui Narcis Răducan de la FCSB

Fostul director sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a scris, miercuri, la Facebook, că nu are nicio legătură cu faptul că Narcis Răducan a plecat de la gruparea patronată de Gigi Becali.

Mihai Stoica susţine că nu are nicio legătură cu ce se întâmplă zilele astea, fiind ocupat cu probleme mult mai importante pentru el  şi familia sa.

„Enough is enough!

Echipa a ajuns pe ultimul loc în urma înfrângerilor cu Voluntari, Iaşi şi Mediaş. Eu nu mai eram prin preajmă la niciunul dintre aceste eşecuri.

N-am nicio legătură cu ce se întâmplă zilele astea, sunt ocupat cu probleme mult mai importante pentru mine şi familia mea. Rog presa să nu-mi folosească numele pentru a dezbate subiecte care n-au niciun suport real”, a scris Stoica.

Marţi, FCSB a anunţat despărţirea de Narcis Răducan, după ce anterior afirmase că a decis să plece de la echipă după ce patronul Gigi Becali i-a reproşat „anumite chestii puerile”.

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.