Memo, Daniel Osmanovici, Andrei Gligor și George Baltă vor parcurge 100 de km în mers pentru copiii din Asociația Autism Voice

Share:

Realizatorul radio, Memo Vrînceanu, Daniel Osmanovici, blogger de parenting, ultramaratonistul Andrei Gligor și rugbystul participant la curse de alergare în fotoliu rulant, George Baltă, vor strânge fonduri pentru copiii din cadrul Autism Voice printr-un proiect inedit: 100 K Walk din București până în Ploiești și retur.

Startul marșului va fi pe 16 noiembrie, de la ora 07:00, din zona Arcului de Triumf, iar cei patru își propun să parcurgă 100 de kilometri până în Ploiești și retur. Fiecare kilometru parcurs se va transforma într-o oră de terapie pentru cei 400 de copii din cadrul centrelor Autism Voice.

„Costul unei ore de terapie este de 55 de lei, iar scopul nostru e ca tot mai mulți oameni să se alăture acestui demers aflat la prima ediție. Este o acțiune curajoasă și ne bucură foarte tare faptul că Memo, Andrei, George și Daniel și-au luat acest angajament față de copiii cu autism. Prin pași mici, putem oferi terapie gratuită micuților cu tulburare din spectul autist”, a precizat Anca Dumitrescu, președintele Autism Voice.

Evenimentul 100K Walk își propune să strângă un număr cât mai mare de oameni care pot dona fie direct către https://atca.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=10467, fie mergând un număr cât mai mare de kilometri din cei 100 sau chiar pe toți prin mers sau alergare. Toți cei care vor să ajute cu un anumit număr de kilometri, vor trebui să-și încarce activitatea pe Strava, în intervalul 16 -17 noiembrie, și să se asigure că s-au alăturat clubului 100K Walk.

Pentru a avea mai multe șanse de recuperare, un copil cu autism trebuie să facă între 2 și 4 ore de terapie pe zi, iar costul lunar al terapiei variază între 2500 și 7000 de lei. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/554135615361905/

Despre initiatorii 100K Walk

Sebastian (Memo) Vrînceanu  este realizator de radio și maestru biclofonist și tot el este cel care reface simbolic drumul spre o lume mai bună pe care l-a parcurs în urmă cu 20 de ani. De această dată, drumul pe care-l va face este pentru o lume mai incluzivă, în care vocea celor mici și izolați trebuie să se facă auzită cu putere.

Daniel Osmanovici este călit în ale tăticiei și este un mare susținător al cauzelor umanitare prin activități sportive. El știe că poate să ducă la bun sfârșit acest drum, mai ales dupa cele 37 de ore petrecute în direct pentru Kassandra. Daniel dorește să demonstreze că stă în puterea oricăruia dintre noi să contribuie la un viitor mai bun pentru noi toți.

Andrei Gligor este un ultramaratonist de fapte bune care a alergat pe toate continentele. Pentru el va fi ultraprovocator să meargă 100 km, el fiind obișnuit să alerge chiar și pe distanțe de 520k. Lui Andrei îi va reveni misiunea de a-i ține în priză pe ceilalți trei prieteni care-l însoțesc în această călătorie inedită.

George Baltă este sportiv de performanță, campion și vice-campion național de rugby. George știe foarte bine cum să transforme frica în curiozitate, iar de cinci ani participă la curse de alergare în scaunul cu rotile, maratoane și semi-maratoane pentru a ajuta copiii aflați în suferință.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.