Creștere alarmantă a numărului cazurilor de coronavirus în România. 217 români, infectați cu COVID-19!

0

Bilanțul cazurilor de infectare cu coronavirus a urcat, marți, la 217. Din fericire, există și români care s-au vindecat și au fost externați. Din fericire, există și români care s-au vindecat și au fost externați.

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 217 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 222 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

Initial, GCS anuntase 222 de imbolnaviri.

De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi, după cum urmează: 26 în București, 5 în Brașov și câte unul în Constanța și Prahova.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani.

Dintre pacienții aflați în unitățile medicale, 4 dintre ei sunt la secția de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă.

HARTA INTERACTIVĂ CORONAVIRUS cu evoluția actualizată a cazurilor confirmate cu COVID-19, a celor aflate în carantină și izolate este realizată de Institutul Național de Sănătate Publică din România.

Situația din fiecare moment a evoluției infectării cu COVID-19 din România, la nivelul fiecărui județ, AICI

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.