Gică Popescu pune tunurile pe oficialii FRF și LPF

0

Gică Popescu îi acuză pe oficialii FRF şi LPF că sunt inconștienți dacă vor relua antrenamentele echipelor în 16 aprilie, iar în luna mai vor relua campionatul Ligii 1, aşa cum se vehiculează în lumea fotbalului.

„Am citit şi eu soluțiile şi sincer mă închin. Chiar sunt revoltat fiindcă în momentul de faţă văd inconștiență. Cum să iei în calcul reluarea antrenamentelor pe 16 aprilie, când toate prognozele, inclusiv cele rostite public de Raed Arafat, spun că vârful pandemiei în România va fi de Paşte şi la final de aprilie? Mi se pare o nebunie să se anunțe că unele echipe s-ar putea antrena pe 16 aprilie şi că vom şi da drumul la campionat în mai”, a declarat Popescu, pentru Gazeta Sporturilor.

„Cine îşi va suma acest risc imens ca şi un singur jucător să fie infectat, iar apoi, o întreagă echipă să intre în carantină? Dacă cineva îşi asumă o asemenea nebunie înseamnă că e inconştient total”, a adăugat Gică Popescu, care susţine că nici varianta cu Liga 1 disputată dincolo de 1 iulie nu e o soluţie: „Contractele se termină la 30 iunie, nu poţi obliga un fotbalist să mai joace ulterior acestei date. Poate unii nu mai vor să stea, nu poţi să programezi ceva dincolo de 30 iunie”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.