Imagini fabuloase cu noua Arenă din Ghencea

0

Asociaţia Steliştilor a făcut publice ultimele imagini cu Stadionul Steaua. În următoarele luni, construcția va fi finalizată.

Conform spuselor lui Gică Popescu pentru Mediafax, este posibil ca Stadionul Steaua să găzduiască chiar meciuri oficiale la Euro 2020, care va avea loc în vara lui 2021 dacă UEFA va stabili că România va organiza mai mult de patru meciuri la turneul final european.

Stadionul va avea o capacitate de 31.254 de locuri, valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate fiind de aproximativ 64.5 milioane de euro cu TVA.

Suprafața de joc va avea o lungime de 105m și o lățime de 68m, va fi prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă.

Stadionul va conţine spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare), restaurant, muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, spații VIP (loje și parcare), sală de forță și de recuperare, punct medical de prim ajutor, zona de presă şi sky-box-ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA, sala de conferință, vestiare pentru sportivi, magazine dedicate publicului şi spații tehnice și pentru birouri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.