Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, un nou avertisment privind creșterea numărului de infectări cu COVID-19

0

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, într-o vizită de lucru în Târgu Jiu, că numărul de noi infecții COVID-19 este mai mare ca de obicei în ultimele 24 de ore. Ministrul a vorbit și despre noi relaxări.

„Azi, din pacate, vom avea un numar mai crescut de cazuri ca de obicei, sper sa ne revenim. Exista motive, avem multe măsuri de relaxare, de două zile avem și asimptomaticii acasă, plus nerespectarea regulilor și o bagatelizare a ce-a fost și instigare la nerecunoaștere a epidemiei”, a declarat ministrul Sănătății.

”Următoarea perioadă de relaxare se va face, sper, pe 1 iulie. Vom avea niște restricții punctuale la nivel de teritoriu, la nivelul fiecărui focar.

Noi suntem într-o continuă evaluare. Evaluăm măsurile luate și toate deciziile se iau în comun. Vom avea discuții și astăzi și mâine, următoarea perioadă de măsuri de relaxare se va lua de 1 iulie. Vom avea niște restricții punctuale la nivel de comunitate, de focar”, a declarat Tătaru.”, a spus Nelu Tătaru, joi.

Nelu Tătaru a fost, joi, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, acolo unde a avut o întâlnire cu autoritățile locale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.