Halep, interviu incendiar acordat BBC după luni de carantină

0

Simona Halep a acordat un interviu postului britanic BBC, la aproape un an după ce s-a încoronat campioană la Wimbledon, învingând-o în finala de la All England Club pe Serena Williams.

Sportiva din Constanţa a vorbit şi despre perioada de carantină şi a dezvăluit că este cea mai lungă pauză pe care a făcut-o în carieră.

Întrebată dacă a învăţat să gătească în perioada în care a stat departe de terenul de tenis, Simona Halep a stârnit hohote de râs.

„Am stat două luni! Cea mai lungă pauză din viaţa mea. Nu există nicio șansă pentru mine să să gătesc. Nicio șansă, trebuie să recunosc, e destul de greu şi nu prea înțeleg cum stă treabă, dar am încredere că voi învăța până la urmă.

Am făcut alte lucruri în această perioadă de pauză, am ascultat mai multă muzică, am citit câteva cărţi, am stat pe internet mai mult, lucruri normale.”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a declarat, pentru BBC, că anul trecut a fost foarte emoţionată la petrecerea de după turneul de la Wimbledon, pe care l-a câştigat, ea precizând că nu a dansat, deoarece s-a temut că o să cadă.

“A fost un vis, cu atât mai mult pentru părinţii mei. Orice sportiv visează să câştige Wimbledon-ul, dar eu n-am avut curajul să cred că voi ajunge acolo într-o bună zi. A fost ceva uriaş. Gala a fost extraordinară, ceva special. Dar nu am dansat. Eram foarte stresată şi am întrebat dacă trebuie să dansez. Mi-au spus că depinde de mine. Am spus: ‘Nu, mulţumesc’. Nu am vrut să cad. Acum sunt campioană la Wimbledon doi ani, ador asta. Mă mai bucur un an de asta. Şi am primit prosoape, o şapcă şi un tricou de la Wimbledon, aşa că m-au făcut să mă simt ca şi cum aş juca în acest an”, a afirmat Halep, potrivit bbc.com.

Ea s-a declarat “un pic îngrijorată” de perspectiva participării la US Open în acest an şi a precizat că încă nu ştie ce va face: “Va fi puţin dificil, depinde de restricţii. Nu am idee în acest moment, pentru că nimeni nu ştie ce se va întâmpla după această luni. Voi aştepta să văd ce se va decide, să văd ce fac ceilalţi jucători”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.