Candidatul PNL la șefia CJ Tulcea, deputatul George Șișcu, implicare totală: „Vor fi realizate heliporturi în Sulina, Sfântu Gheorghe și Chilia”

0

Candidatul liberal la șefia CJ Tulcea, deputatul George Șișcu, a vizitat, în această săptămână orașul Sulina, unde în urma întrevederii cu localnicii a rămas impresionat de problemele cu care se confruntă această zonă izolată. „Voi insista pentru realizarea celor trei zone de aterizare moderne pentru elicoptere, heliporturi ce vor putea fi folosite inclusiv pentru zboruri de noapte”, a spus George Șișcu.

„Miercuri am vizitat orașul Sulina, acolo unde am inaugurat un punct de lucru al Agenției de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, un prim pas important pentru această zona izolată. Vorbele unei localnice m-au marcat profund, ca om, dar mai ales ca părinte! „Domnule deputat, când se face noapte, adorm mereu rugându-mă sa nu i se întâmple nimic copilului meu. Pentru că noaptea nu vine nici măcar elicopterul SMURD, iar cu ambulanța navală nu se știe niciodată…“

Am realizat că superba Deltă, romanticul oraș Sulina, precum și alte zone frumoase care atrag anual foarte mulți turiști sunt văzute cu totul altfel de localnici. Practic, noaptea sunt la voia sorții, și din acest motiv

Deja Guvernul a aprobat un memorandum privind achiziționarea unor elicoptere pentru situații de urgență, inclusiv pentru județul Tulcea, zona Deltei. Am demarat deja cu prefectul Cristian Iordan și reprezentanții instituțiilor deconcentrate, primari, discuțiile pentru realizarea acestor heliporturi în Sulina, Sfântu Gheorghe, Chilia și promit ca vor fi realizate pentru ca oamenii să poată avea acces non stop la servicii medicale de urgență”, a precizat, pe pagina sa de Facebook. deputatul George Șișcu, candidatul liberal la șefia CJ Tulcea.

#AdministratieLiberala #SEPOATE #TulceaÎnCareSEPOATE

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.