Totul despre FCSB- Backa Topola

FCSB a anunţat că, în urma retestării Covid-19 de miercuri după-amiază, din Serbia, au fost înregistrate cinci rezultate pozitive.

FCSB s-a deplasat în Serbia pentru al doilea meci de calificare în grupele Europa League şi va juca împotriva vecinilor de la Backa Topola pentru un loc în turul trei preliminar. Echipa roş-albastră are probleme serioase de efectiv după ce a izbucnit un adevărat focare de COVID-19 la club şi antrenorul Toni Petrea, dar şi mai mulţi jucători, au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus.

În turul trecut, FCSB i-a învins pe armenii de la FC Shirak cu 3-0, pe Arena Naţională.

Din cauza cazurilor de COVID-19, FCSB va fi nevoită să se descurce fără fundaşi centrali de meserie la meciul cu Backa Topola, Miron şi Cristea fiind ambii depistaţi pozitiv cu Coronavirus.

FCSB are un adevărat focar de COVID-19 la echipă. După ce, în primă fază, au fost raportate şapte cazuri pozitive de Coronavirus, printre care antrenorul Toni Petrea, preparatorul Thomas Neubert şi jucătorul Andrei Miron. Acum, miercuri, alţi trei fotbalişti au fost depistaţi pozitiv la FCSB: Florin Tănase, Darius Olaru şi Iulian Cristea.

Ovidiu Kurti, Marius Popa, Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Mihai Stoica, Bogdan Stoica, Marius Ianuli şi jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea sunt toţi cei testaţi pozitiv cu COVID-19 la FCSB.

În plus faţă de cei opt jucători, fundaşul Andrei Mirona fost testat şi el pozitivi, la un control efectuat la Bucureşti, la începutul săptămânii.

Din rândul oficialilor au contractat virusul Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) şi Marius Popa (antrenor de portari).

Citește și
3 Comentarii
  1. ?????? spune

    @ Remarcați și că dintre jucătorii de la FCSB, care au jucat de la egal la egal cu jucătorii de la Topola, Ducan a fost singurul care a reușit să facă și să mențină diferența până la finalul partidei, ?

  2. ?????? spune

    & Remarcați și faptul că Ducan a mai respins și un șut pe spațiul porții expediat de unul dintre jucătorii adverși, scăpat singur cu portaru,l în zona centrală a careului de 16 metri, ?,

  3. ?????? spune

    & Ce opinii aveți și despre faptul că rezultatul partidei a fost decis de duelul portarilor, deci de parada lui Ducan care a respins una din loviturile de la 11 metri executat de jucătorii echipei adverse, pe parcursul meciului cele două echipe înscriind fiecare și primind câte 6 goluri, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.