Apel umanitar: O tânără de 32 de ani, Nicoleta Roca, riscă să paralizeze. Haideți să-i redăm zâmbetul!

0

E absolut cumplit să auzi că ai putea să-ți pierzi abilitatea firească de a merge pe propriile picioare. Cu atât mai mult cu cât ești în floarea vârstei și ar trebui să ai un viitor luminos în față.

La doar 32 de ani, Nicoleta Roca e pusă într-o situație foarte dificilă. Trebuie să strângă 12.270€ pentru a se opera de urgență prin sistemul METRx, altfel riscă nu doar să ajungă într-un scaun cu rotile, ci să-și piardă și funcțiile cerebrale.

Tot răul a pornit de la trei hernii cervicale, care i-au afectat foarte grav măduva spinării. În ultima jumătate de an, chinul a devenit greu suportabil. Pe zi ce trece, durerile se întețesc, iar riscul de a rămâne paralizată e tot mai mare.

Din suma care i-ar putea salva viața s-au strâns 5.500€, ceea ce înseamnă aproape jumătate. Mai e nevoie de 6.770€, bani ce pot fi strânși cu ușurință prin solidaritatea noastră, a celor care înțelegem cât de greu trebuie să fie să ai o condamnare deasupra capului, care poate fi anulată printr-un gest nobil – o donație.

Dacă ar putea, i-ar strânge singură, dar cu un salariu de farmacist într-un sat nu poți face mare lucru și, în niciun caz, nu suficient de rapid încât să eviți consecințele afecțiunii medicale. De aceea, cu speranță în suflet, ne-a cerut să o ajutăm să iasă din această grea încercare.

Orice sumă donată în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate da tinerei o șansă la o viață sănătoasă. Împreună, putem schimba în bine cursul vieții Nicoletei!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie -ROCA

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.