Ipocrizie, numele tău este PSD!

0

Tupeul liderilor PSD depășește orice barieră a decenței și respectului față de lege și, implicit, cetățean. Imaginile cu mai-marele PSD, Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni din Sărata Monteoru, în Buzău, județul în care se crede stăpân absolut, alături de mai mulți pesediști, nu surprinde. Acesta este, până la urmă, modul în care pesediștii se raportează la lege. Astfel au înțeles Ciolacu și colegii săi să combată pandemia de coronavirus. Important pentru ei este, însă, să nu fie văzuți de nimeni. Să poată discuta/chefui în voie, după bunul-plac. Ce distanțare socială? Ce importanță are că, la o masă, nu pot sta mai mult de șase personae? Mofturi pentru proști, pentru cei care nu sunt pesediști de frunte! Ei, pesediștii, își pot permite să încalce legea, mai ales că proprietarul pensiunii, potrivit unui martor ocular, când a văzut că au fost fotografiați, a tras draperiile, a încuiat ușa și a stins luminile (?!).

Televiziunile de casă ale PSD au uitat, brusc, tot scandalul uriaș făcut când premierul Orban, și-a sărbătorit ziua de naștere, în biroul său din Palatul Victoria, cu unii de colegi de partid și guvern. Evident că, pentru aplaudacii de serviciu ai PSD, situațiile nu sunt, nici pe departe, comparabile. Ciolacu și colegii săi nu au stat decât câteva minute în această formulă aglomerată, ce încalcă legea, pentru a face, nu-i așa, o biată fotografie de grup. În rest, ei au stat la trei mese… câte șase! Responsabilitate absolută!

Cât tupeu poți să ai să prostești în față o țară întreagă! Cât tupeu poți să ai să îți bagi joc, ca președinte de partid, de măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID-19 pentru ca, mai apoi, să urli electoral că numărul cazurilor și, implicit, al victimelor crește alarmant, de la o zi la alta, din cauza liberalilor!

Când premierul Orban a greșit, făcând un lucru similar, am sancționat, drastic, greșeala. Nici de această dată, situația nu stă, însă, diferit! Ipocrizia pesedistă continuă să inunde România. Amenzile achitate de liderii PSD care au încălcat legea nu reprezintă nici pe departe o asumare a responsabilității, ci un gest electoral! Au plătit de ochii lumii, deși ei susțin, la unison, că nu au greșit. Că asistăm, cu toții, la o manipulare grosolană, în care pesediștii sunt niște biete victime.

Incidentul arată, încă o dată, cât de important este scrutinul din 6 decembrie. Orice zi, orice oră, orice minut în care PSD mai ține subjugat Parlamentul și îl folosește ca un instrument menit să blocheze/boicoteze orice demers al Guvernului Orban, în combaterea pandemiei și diminuarea efectelor economice generate de această, reprezintă un cost uriaș pe care românii îl plătesc! Proverbul “lupul își schimbă parul, dar năravul ba!” devine mai actual decât oricând. Iar liderii PSD nu se dezmint  si vând, cu nonșalanța caracteristică, noi și noi iluzii românilor! Din păcate pentru ei, tot mai puțini români continuă să îi mai creadă!

Și când ne gândim că liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un acces de demagogie maximă, îi invita, chiar cu o zi înainte, pe liderii politici, să semneze un pact pentru sănătate!

Din fericire, ziua scadenței finale vine pe 6 decembrie!

Un editorial de Iulian Badea

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.