Liberalul Robert Sighiartău, patru ani de luptă pentru interesele bistrițenilor

Share:

Votul din 6 decembrie este decisiv pentru viitorul României. Miza este uriașă: modernizarea și recredibilizarea unei țări umilită, sfidată, devalizată de toxicele guvernări PSD. În doar un an, Guvernul Orban a reușit să readucă normalitatea în România. O luptă pe viață și pe moarte dusă de liberali și președintele Iohannis împotriva unei pandemii necruțătoare. O luptă boicotată deo gașcă pesedistă iresponsabilă care este disperată că va pierde controlul Parlamentului și va simți, din plin, în următorii patru ani, austeritatea Opoziției.

În doar un an, în ciuda pandemiei, Guvernul Orban a reușit investiții record. Cele mai mari din ultimii zece ani. Repet, în ciuda unei pandemii care a ucis peste 10.000 de români.

Fiecare liberal și-a pus, mai mult sau mai puțin amprenta, asupra dezvoltării/modernizării județelor pe care le reprezintă în Parlament și nu numai. Chiar în timpul guvernărilor PSD..

Secretarul general al PNL, tânărul Robert Sighiartău, un exemplu (liberal) elocvent al reformării clasei politice se luptă, de patru ani, pentru locuitorii din Bistrița-Năsăud. Un exemplu salutar de solidaritate și respect față de bistrițenii care l-au mandatat să le apere interesele în Camera Deputaților.

“Mă bucur să vă anunț că drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca se va realiza cu o finanțare europeană de 568 milioane euro și că a fost inclus de Ministerul Transporturilor și Ministerul Fondurilor Europene în Planul Național de Redresare și Reziliență.

Am participat ieri la lansarea #PNNR de către Președintele Iohannis și premierul Orban și m-am bucurat că bistrițenii au primit confirmarea finanțării acestei artere cruciale pentru județ din fondurile alocate special de Uniunea Europeană pentru relansarea economică post-pandemie.

Drumul expres ne va lega rapid de Autostrada Transilvania și de metropola care, sub Emil Boc, a avut cea mai dinamică dezvoltare între orașele românești, locul unde muncesc și studiază atât de mulți bistrițeni.

Asta înseamnă Dezvoltăm România: investiții în infrastructură care duc la creșterea competitivității economice și a nivelului de trai.

Între Bistrița și Dej, lucrările au alocate 317 milioane euro pentru 55 kilometri, iar între Dej și Jucu sunt alocate 251 milioane euro pentru 34 kilometri de drum expres”, a precizat pe pagina sa de Facebook, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.