Băsescu pune tunurile pe Ciolacu și social-democrați: „PSD va rămâne un partid născut din genocid, la Revoluție și la Mineriadă!”

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu spulberă PSD, despre care susţine că este un „partid născut din genocid, la Revoluţie şi la Mineriadă”. Europarlamentarul consideră că Partidul Social Democrat nu se va putea reforma până când cele două dosare vor fi soluţionate.

„PSD-ul nu se poate revendica și va rămâne un partid născut din genocid, la Revoluție și la Mineriadă, până când aceste două dosare vor fi rezolvate. PSD-ul este un partid născut din genocid!

Dar Dosarul Revoluției nu se va rezolva, deși la Timiș s-a putut, La Sibiu s-a putut, doar la București nu s-a putut, deoarece căruța cu generali aici este”, a declarat Traian Băsescu, la Realitatea PLUS.

Fostul preşedinte este de părere că dosarul Mineridelor din 13-15 iunie 1990 este „mult mai uşor de rezolvat”.

„Iar, surprinzător, Mineriada este mult mai ușor de rezolvat, dar și aceea este blocată. La Mineriadă există toate comunicațiile: Veniți! Opriți-vă! Mergeți acolo! Vă mulțumesc, v-ați dovedit muncitori de nădejde ai patriei”, a precizat Traian Băsescu.

Așa că PSD-ul nu se poate revendica, ci va rămâne un partid născut din genocid, fără rezolvarea acestor dosare”, a adăugat fostul preşedinte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.