Noul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, critica mandatul liberalului Nelu Tataru

0

Actualul ministru al Sănătății susține că nu este mulțumit de modul în care arată ministerul Sănătății și DSP-urile. Vlad Voiculescu a precizat că sunt foarte multe lucruri de făcut.

Vlad Voiculescu a declarat la Digi24 că nu este mulțumit de cum arată Direcțiile de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății. Actualul ministru al Sănătății susține că trebuie construită o echipă ”puternică”.

”Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţii în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte, şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe… (…) La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii, care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte”, a spus Vlad Voiculescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.