Premierul Cîțu declară război „risipei banilor publici”: „Programul de investiţii trebuie prioritizat!”

Premierul Florin Cîţu a venit cu noi declaraţii în ceea ce priveşte principalele proiecte pentru anul 2021 şi planul pe care îl are în mandatul de 4 ani în fruntea guvernului.

Florin Cîţu a vorbit despre proiectele principale din 2021. Şeful Executivului a discutat şi despre planul de restructruare a companiilor de stat.

„E ceva normal. Se întâmplă în sectorul privat aproape zilnic. Vorbim de companiile cu pierderi. Ceea ce am anunţat eu, ne pregătim pentru buget, mă uit la programul de investiţii care trebuie prioritizat. Mai bine facem 2-3 proiecte mari. Aşa ne pregătim pentru bugetul pentru 2021. Pe 5 februarie intrăm cu in el Parlament. Vreau in acest mandat sa stopez risipa banilor publici.

Au fost create motivaţii greşite, avem autorităţi locale care nu şi pot plăti angajaţii. Vreau mai multă responsabilitate de la toată lumea. Putem face foarte multe lucruri cu banii de la locale. Sunt sume enorme, dacă îi folosim cu cap, putem face treabă bună.

Eu mă aştept de la administraţia locală să îşi facă bugetul prioritizat, să-şi facă banii de salarii. Anul trecut au fost investiţiile in prim plan, o să facem asta şi anul acesta. Noi încercăm să tragem capital în România.

Daca ma uit azi, în generic aşa, privatizarea Petrom a fost un lucru bun”, a declarat Florin Cîţu, joi dimineaţă, la Radio Guerrilla.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.