Sebastian Burduja, întrebări adresate ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă. Magistrala M6 1 Mai – Otopeni, o prioritate pentru deputatul PNL!

Share:

În contextul transparenței mult-clamate, mai ales în perioada campaniei electorale de liderii USR-PLUS,  deputatul PNL, Sebastian Burduja, a transmis mai multe întrebări ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, în urma declarațiilor acestuia referitoare la faptul că magistrala M6 1 Mai – Otopeni nu ar fi un proiect fezabil.

De menționat faptul că că demersului liberalului Burduja s-au alăturat mai mulți colegi, deputați de București și Ilfov.

“Am trimis o serie de întrebări ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, în urma declarațiilor legate de magistrala M6 1 Mai – Otopeni. Așa cum probabil știți, ministrul spunea zilele trecute că acest proiect nu ar fi fezabil…

Mi se pare, însă, important să clarificăm câteva aspecte, fiind vorba despre un proiect esențial pentru dezvoltarea zonei metropolitane, proiect care a primit deja finanțare și chiar au fost cheltuiti bani în etapa de proiectare. Mai mult, riscăm posibile implicații diplomatice complicate, pe lângă cele economice.

Mai mulți colegi, deputați de București și Ilfov, s-au alăturat demersului meu de a adresa aceste întrebări. Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile domnului ministru, pe care le voi face publice. Transparență deplină!”, a precizat deputatul PNL, Sebastian Burduja, pe pagina sa de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.