Premierul Cîțu avertizează: Lupta pentru sănătatea românilor nu are culoare politică!

Share:

Premierul Florin Cîțu spune că este pregătit să asculte și opinia specialiștilor din PSD în privința măsurilor anti-COVID, pentru că sănătatea românilor nu are culoare politică, dar că oamenii au au nevoie de mesaje confuze din partea politicienilor.

„Am văzut în spaţiul public, şi în special la cei de la PSD, mesaje puţin confuze. Pe de o parte, acum câteva luni spuneau că suntem prea relaxaţi şi că România este singura ţară din Uniunea Europeană relaxată, acum vin şi ne spun că impunem restricţii. Eu sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor, inclusiv din PSD”, a spus Cîțu.

„Specialiştii nu au culoare politică. Lupta pentru sănătatea românilor nu are culoare politică, dar decât să dăm mesaje confuze şi politice în această perioadă, e momentul să stăm toţi la masă, specialiştii, şi să vedem care sunt cele mai bune măsuri pentru sănătatea românilor”, a adăugat el.

„Vom face toate eforturile şi sunt gata să stau la masă cu orice vine cu soluţii pentru a-i ajuta pe români în această perioadă dificilă”, a mai spus premierul Cîțu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.