Victor Ponta îl laudă pe Florin Cîțu după ce l-a revocat pe Vlad Voiculescu: Este prima dată, în ultimii cinci ani, când un premier acționează!

Share:

Victor Ponta vine cu o reacție-surpriză după ce premierul l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Victor Ponta îl laudă pe Cîțu după ce a luat această hotărâre. Acesta spune că e prima dată în cinci ani când un premier acționează.

„Este prima data in ultimii 5 ani cand Prim Ministrul Guvernului Romaniei actioneaza si ia decizii asa cum trebuie sa faca un Prim Ministru!

Sa speram ca devine o regula – nu o exceptie!”, a scris Victor Ponta, pe pagina de Facebook.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.