Victor Ponta critică dur anularea Măsurii 3 privind granturile pentru investiții alocate IMM-urilor

0
Liderul Pro România, Victor Ponta, critică dur decizia desființării Măsurii 3 pentru IMM-uri.
„27.000 de IMM uri romanesti depusesera deja dosare de finantare – si alte mii au nevoie ca de aer sa fie sprijinite dupa un an de restrictii si interdictii!
Acum NU mai au nici macar speranta – au certitudinea ca NU primesc nimic !”, a precizat, pe pagina de Facebook, fostul premier Victor Ponta.
Forma actuală a Măsurii 3 privind granturile pentru investiţii alocate IMM-urilor va anulată, iar măsura va fi relansată cu sume provenite în totalitate din REACT – EU, informează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.
„Pe site-ul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) este publicat în secţiunea de Transparenţă un proiect de OUG care vizează desfiinţarea Măsurii 3, în forma ei actuală, urmând ca ea să se refacă pe programul de finanţare europeană REACT-EU, aflat în prezent în proces de programare la MIPE. Schimbările preconizate urmăresc anularea în forma actuală a Măsurii 3 pentru a permite realocarea sumelor de la Măsura 3 la Măsura 2 pentru satisfacerea tuturor cererilor de finanţare eligibile depuse în acest moment, inclusiv cu sumele provenite din REACT-EU. Măsura 3 va fi relansată cu sume provenite în totalitate din REACT – EU”, precizează MEAT.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.