Liberalul Alina Gorghiu demontează „fake news-urile” marca Ciolacu: „Austeritatea e tema falsă pe care PSD a folosit-o și în campanie!”

0
Senatorul PNL, Alina Gorghiu, pune tunurile pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.
„Dle Ciolacu, în loc să avansați fake news, nu mai bine puneți urmărul la treabă în campania de vaccinare?
Doar la PSD așa ceva. Președinte de partid politic, deputat și fost viceprimar la Buzău, care și după ce guvernul Cîțu a lansat licitația autostrăzii Ploiești – Buzău de 5 miliarde de lei, tot se face că nu înțelege de ce sunt importante investițiile pentru dezvoltarea economică a țării.
Cum ar putea să aibă de suferit nivelul de trai al populației când în România ar putea intra o injecție de capital de aproape 80 de miliarde de euro (50 mld fonduri europene clasice + 30 mld PNRR) în următorii ani? Acești bani vor crea exact locuri de muncă bine plătite, prosperitate și vor face ca viața românilor să fie mai ușoară și mai bună!
Dar, normal, când nu există critici pertinente la adresa Guvernului, hai să inventăm, nu?!
PS: Dle Ciolacu, măcar veniți cu ceva nou.
Austeritatea e tema falsă pe care PSD a folosit-o și în campanie. Românii nu au crezut atunci, nu vor crede nici acum. Pentru că bilanțul Guvernului liberal atestă contrariul”, a precizat, pe pagina de Facebook, senatorul PNL, Alina Gorghiu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.