Hagi și Popescu, prezență-surpriză la antrenamentele lui Galatasaray

0

Apariție-surpriză la antrenamentele lui Galatasaray. Gică Hagi și Gică Popescu au fost invitații antrenorului Fatih Terim, alături de care au urmărit împreună niște partide de pregătire.

Hagi, Popescu şi Terim au urmărit de pe banca de rezerve meciul de pregătire ale Galatei, iar maginile au fost publicate pe contul de Twitter al grupării Cim Bom, spre încântarea fanilor care au rememorat „trio”-ul care câștiga în urmă cu 21 de ani Cupa UEFA, cea mai importantă performanță din istoria clubului.

„Legendele noastre, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care au un loc special în istoria clubului nostru, au vizitat cantonamentul lui Galatasaray astăzi. Hagi și Popescu au urmărit, împreună cu Terim, meciurile de pregătire”, se arată în comunicatul clubului, alături de mai multe fotografii, în care apare și Arda Turan, cel mai bun jucător turc al ultimilor ani, trecut pe la Barcelona şi Atletico Madrid.

Ajuns la 34 de ani, mijlocașul Arda Turan a fost descoperit și promovat de Hagi la prima echipă a lui Galatasaray în 2005, când „Regele” a antrenat clubul la care a cunoscut cea mai mare glorie ca jucător.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.