Gigi Becali, revoltat după eliminarea FCSB: „Cea mai ruşinoasă eliminare a unei echipe româneşti din cupele europene”

0

Din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, echipa nu a mai fost niciodată eliminată după primul tur preliminar în care a evoluat într-o ediție a cupelor europene.

La finalul partidei, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că aceasta este cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc.

„Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici aia dintre CFR cu Dudelange nu a fost. Mai rușinoasă decât asta nu a existat înfrângere. Pentru că nu aveau cum să dea gol.

De fapt, nici nu au dat. Un gol l-a dat Vlad, iar celălalt l-a dat Vucur. Am luat fundaș central și iată-l. Noi avem jucători valoroși, însă nu avem bărbăție. Cum să iei golul ăsta (n.r.primul)?

Am pierdut campionatul din cauza lui Vlad. Vreau să vorbescu și cu antrenorul și cu MM și să vedem ce facem. Nu zic, îi dai încredere, dar cât? Vucur putea să bage capul și să dea mingea în față. Eu l-am luat cu capul, dar n-ai văzut cum a dat cu capul? A dat la adversar.

Nu înțeleg, parcă e o magie, o vrăjitorie. Pe cuvânt că nu înțeleg”, a spus Gigi Becali la PRO X, la finalul meciului cu Karagandy.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.