Transferul lui Messi umple conturile PSG. 150.000 de tricouri cu numele starului argentinian, vândute în doar șapte minute!

Lionel Messi reprezintă o lovitură incredibilă dată de PSG. Parizienii au scos la vânzare 150.000 de tricouri cu numele lui Lionel Messi, cele de acasă şi de deplasare, şi, în numai 7 minute, au fost vândute toate!

PSG, prima lovitură după transferul lui Lionel Messi. Astfel, suma totală strânsă în doar 7 minute a fost de peste 16 milioane de euro, preţul tricourilor fiind între 87 şi 138 de euro.

Starul argentinian a putut intra în posesia numărului 30, atribuit în mod obişnuit portarilor, graţie unei derogări din partea Ligii franceze de fotbal (LFP). La magazinul oficial al celor de la PSG s-au creat cozi imense. Sute de fani au venit să-și ia tricoul cu numărul 30 și cu numele lui Lionel Messi. Aseară, PSG a pus în vânzare, pe site-ul oficial, peste 150.000 de tricouri cu Lionel Messi. Stocul a fost epuizat în 7 minute!

Tricoul cu numărul 30 a fost purtat la PSG de goalkeeper-ul francez Alexandre Letellier. Argentinianul a solicitat să-i fie atribuit numărul 30, pe care l-a mai purtat la debutul său la FC Barcelona, înainte de a prelua ulterior tricoul cu numărul 10. Brazilianul Neymar, transferat de la Barcelona la PSG în 2017, i-a propus prietenului său Messi să-i cedeze tricoul cu numărul 10, însă argentinianul a refuzat politicos, considerând că, în calitate de nou venit, trebuie să aleagă alt număr. Sextuplu câştigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a mai purtat numărul 30 în primele sale două sezoane la FC Barcelona (2004-2006), iar apoi a evoluat pentru o perioadă cu numărul 19, înainte ca numărul 10 să devină liber, după plecarea lui Ronaldinho la AC Milan, în 2008.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.