Anunț șoc al lui Gigi Becali: Dacă nu câștig campionatul, mă las de fotbal!

Share:

Finanţatorul FCSB ameninţă din nou că renunţă la afacerea care i-a adus foarte mulţi bani în ultimul deceniu.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că va renunţa la serviciile jucătorilor Alexandru Creţu şi Iulian Cristea. El a anunţat că va renunţa la FCSB dacă nu va câştiga campionatul.

„În primul rând, fundaşii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali. În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e. Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România. Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol. Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am lua

El a mai spus că dacă FCSB nu va câştiga campionatul, se va lăsa de fotbal. „Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu este afacere. Dacă nu iau campioantul, pac, la revedere!. La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar, cine să dea banii ăstia? Vând jucatorii unu câte unul si gata. Dacă am cum.Pentru că la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând”, a menţionat Becali.t liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.