Vești proaste pentru fumători. Țigările, mai scumpe de luni!

Share:

Cel mai mare producător de țigarete anunță că prețul va crește cu 50 de bani pentru fiecare pachet. De luni, romanii vor fi nevoiti sa platească mai mult cu 50 de bani pentru a achizitiona un pachet de tigari.

Cel mai mare producător de țigarete anunță că prețul va crește cu 50 de bani pentru fiecare pachet. În zilele următoare este de așteptat ca și ceilalți producători de pe piață să anunțe majorarea tarifelor.

În următoarea perioadă, se așteaptă ca și ceilalți producători de pe piață să anunțe că se scumpesc ţigările. Anunțul scumpirii țigărilor a fost făcut de cel mai mare producător de țigarete.

Potrivit datelor INS, prețul unui pachet de țigări a crescut cu 5% în ultimul an. Motivul este o directivă europeană care prevede ca prețul unui pachet de țigări să fie la un nivel similar în toată Uniunea Europeană.

Se așteaptă ca și ceilalți producători locali de țigări să anunțe că se scumpesc ţigările.

Rata anuală a inflaţiei în luna iulie 2021, comparativ cu luna iulie 2020, a fost de 5%, iar de la începutul anului (iulie 2021 comparativ cu decembrie 2020) a fost de 4,4%, arată datele publicate, miercuri, de Institutul Naţional de Statistică (INS). PSD a transmis că eficienţa Guvernului Cîţu se vede în bunăstarea românilor. ”Puterea de cumpărare a românilor scade big time”, afirmă social-democraţii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.