Darren Cahill, reacție după despărțirea de Simona Halep: O jucătoare grozavă, dar cel mai important, o persoană și o prietenă extraordinară!

0

Darren Cahill a reacționat după ce Simona Halep a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul australian, după șase ani în care cei doi au lucrat împreună.

Simona Halep a decis să întrerupă colaborarea cu australianul, după șase ani în care cei doi au lucrat împreună. „După șase ani minunați de lucru împreună, Darren și cu mine am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de muncă.Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Antrenmorul australian a reacționat imediat: „Nu, eu îți mulțumesc SIMO pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă în această călătorie, alături de tine. Îmi amintesc această fotografie de mai sus – cea din postarea SIMONEI (este la comentarii) – ca și cum ar fi fost ieri și este doar una dintre numeroasele amintiri memorabile. O jucătoare grozavă, dar cel mai important, o persoană și o prietenă extraordinară. Toate cele bune, SIMO”.

Cu Darren Cahill, Simona Halep a cucerit titlul de la Roland Garros și a ajuns nr. 1 mondial. Australianul i-a fost aproape şi când a câştigat turneul de la Wimbledon, pe când era antrenată de Daniel Dobre.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.