Rareș Bogdan îl susține pe Nicolae Ciucă în funcția de premier: „E o soluție optimă pentru situația din România”

0

Rareș Bogdan a declarat pentru Romania TV că îl susține pe Nicolae Ciucă, actualul Ministru al Apărării Naționale în cadrul Guvernului României, în funcția de premier al țării.

Rareș Bogdan a declarat pentru Romania TV că îl susține pe Nicolae Ciucă, actualul Ministru al Apărării Naționale în cadrul Guvernului României, în funcția de premier țării.

„Nicolae Ciucă e un om care noi considerăm că în acest moment e o soluție optimă pentru situația din România.
Guvernul Cîțu a gestionat situația, chiar și în ciuda iresponsabilității de care a dat dovadă USR, au părăsit guvernarea într-un moment critic pentru România.

Aveam nevoie de un om care să asigure stabilitatea. PNL a ales să nu intre în spirala orgoliilor politice generată de PSD și AUR. Invităm toate partidele și reprezentanții lor să ne urmeze în acest demers. Pentru a putea merge mai departe e nevoie să trecem cu bine peste pandemie

Trăim vremuri complicate. Nu e timp să ne jucăm, sunt situații care amenință sănătatea acestei populației”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Liderul PNL a mai declarat că nu exclude o negociere cu USR și a menționat că morții de Covid nu sunt responsabilitatea liberarilor.
„Noi considerăm că toate partidele sunt invitate. Discutăm cu toții, inclusiv cu USR. mai puțin cu AUR și PSD. Vi se pare că AUR e responsabil, atâta timp cât conduce campania antivaccinare? Cei de la PSD nu au venit nici azi, nici la consultările de data trecută cu o propunere de premier. Morții de Covid nu sunt responsabilitatea PNL” a conchis Rareș Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.