Nicușor Dan, tot mai revoltat după a patra zi de grevă la STB: Condamn inconştienţa şi tupeul sindicalistului Vasile Petrariu şi iresponsabilitatea şefei lui de partid, Gabriela Firea!

0

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a scris, duminică seara, pe Facebook, la capătul celei de-a patra zile de grevă la STB, că ar fi fost și mai mulţi angajaţi care şi-ar fi reluat activitatea, „dacă nu ar fi fost intimidaţi” de sindicat. Edilul îl face direct răspunzător pe liderul sindical Vasile Petrariu și o acuză pe „șefa lui de partid”, Gabriela Firea, că îi girează acțiunile.

„Condamn inconştienţa şi tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, care a îndemnat de dimineaţă la oprirea metroului bucureștean, precum şi iresponsabilitatea şefei lui de partid, Gabriela Firea, care îl girează în continuare şi-l încurajează în acţiunile lui distructive”, scrie Nicușor Dan.

Nicușor Dan spune că duminică mulţi angajaţi STB şi-au reluat activitatea. „Am avut pe traseu 65% dintre tramvaie şi troleibuze şi un număr mic de autobuze. Salut decizia celor care au înţeles că rezolvarea problemelor se face prin dialog, respectând legea. Sunt mult mai mulţi şoferi şi vatmani care ar fi ieşit azi la lucru dacă n-ar fi fost intimidaţi de sindicat. Înţeleg că e greu, după ani de zile în care nimeni nu te-a apărat în faţa sindicatului, care decidea tot, să crezi că i te poţi opune. O spun cu toată responsabilitatea: vremea abuzurilor sindicatului a dispărut”, susține Nicuşor Dan.

Nicușor Dan dă asigurări că Poliţia preia toate sesizările pe care le primeşte la numărul de telefon 0800.800.868, le investighează şi le adaugă dosarului penal deja deschis. „Şoferii sau vatmanii care nu sunt lăsaţi să lucreze trebuie doar să sune la acest număr, iar reacţia va fi imediată. Statul funcţionează şi nu se lasă intimidat de greve ilegale, orchestrate în laboratoare politico-mafiote”, afirmă primarul general al Capitalei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.