Ludovic Orban, mesaj tranșant: „Guvernul este singurul vinovat pentru sărăcirea populației prin facturi aberante!”

Share:

Deputatul Ludovic Orban îi acuză dur pe guvernanți în privința facturilor uriașe la energie. „Cine este singurul vinovat pentru sărăcirea populației prin facturi aberante? Guvernul, pentru că nu a făcut și nu face ce trebuie și pentru că acceptă această situație pentru că îi convine. Ia mai mulți bani de la toți consumatorii și are mai mulți bani de aruncat pe pomeni electorale”, a punctat Ludovic Orban.

„SIMPLU
Cine pierde din creșterea facturilor la energie? Cetățeanul român și companiile românești.
Cine câștigă din această explozie nejustificată a prețurilor? Guvernul și producătorii de energie. Guvernul, pentru că încasează mult mai mulți bani din accize, TVA, bonus de cogenerare, certificate verzi și din profitul nesimțit al companiilor din energie. Companiile, pentru că înregistrează niște profituri fabuloase din jecmănirea consumatorului (exemplu ilustrativ: HIDROELCTRICA produce 1 MWh cu 160 de lei și îl vinde pe PZU cu peste 1000 de lei )
Cine este singurul vinovat pentru sărăcirea populației prin facturi aberante? Guvernul, pentru că nu a făcut și nu face ce trebuie și pentru că acceptă această situație pentru că îi convine. Ia mai mulți bani de la toți consumatorii și are mai mulți bani de aruncat pe pomeni electorale.
Demisia este mult prea puțin pentru acest guvern care acționează premeditat împotriva cetățenilor săi”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.