George Simion, ultimatum pentru premierul Ciucă: „Virgil Popescu trebuie să fie dat jos. Altfel, vor fi 100.000 de oameni în stradă şi o să-l scoată ei din Guvern!”

Share:

George Simion, copreşedintele AUR, a anunţat, sâmbătă, în direct la România TV, că îi cere premierului Nicolae Ciucă să-l înlocuiască pe Virgil Popescu de la conducerea Ministerului Energiei, altfel zeci de mii de oameni vor protesta, pe 27 februarie, în faţa Guvernului, pentru a cere demiterea.

George Simion a organizat sâmbătă un protest la Craiova la care au participat sute de oameni. Cu acest prilej, liderul AUR i-a transmis un mesaj premierului Nicolae Ciucă.

„O să fie interzise protestele 20 de ani de acum încolo pentru că noi nu mai avem voie să ridicăm glasul. Şi în Parlament ne-au interzis să mai filmăm în direct, aşa că ne-am întors în mijlocul oamenilor.

Am dat un ultimatum Guvernului Ciucă să-l dea jos pe hoţul de la Energie, pe Virgil Popescu, în termen de 10 zile, altfel vor fi 100.000 de oameni în stradă şi o să-l scoată ei din Guvern dacă Ciucă refuză”, a declarat George Simion, în direct la România TV.

Întrebat dacă nu îi este teamă că protestul din 27 februarie, pe care AUR îl organizează în Bucureşti, ar putea degenera în violenţe, deputatul AUR a răspuns:

„Nu vor exista niciodată violenţe când organizează AUR. Poate doar prin infiltraţi de la Jandarmerie, dar credem că s-au cuminţit şi cei de la Jandarmerie şi nu mai introduc infiltraţi printre participanţi. Vor fi zeci de mii de oameni

E dreptul nostru constituţional (să protestăm). Atâta timp cât încearcă să ne încalce drepturile…

O să fim din toate judeţele ţării în ultima duminică a lunii, pe 27 februarie. Vin oameni din fiecare judeţ şi chiar din Diaspora o să vină mulţi”, a afirmat George Simion.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.