Cătălin Drulă taie „în carne vie”: USR a demarat campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului comunei Mogoşoaia!

Share:

USR a demarat campania de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului comunei Mogoşoaia, pe care îl acuză că este preocupat „exclusiv de un tun imobiliar”.

Preşedintele interimar al partidului, Cătălin Drulă, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că sunt necesare 1.800 de semnături pentru demiterea primarului Paul Precup, care „nu mai reprezintă comunitatea”.

„Credem că se vor strânge foarte repede semnăturile, pentru că data trecută când am fost aici la şedinţa de Consiliu local în solidaritate cu colega noastră care a fost agresată au fost oameni din Mogoşoaia care au venit la noi şi ne-au spus că ne vor aduce liste de semnături pentru că moştenirile lor, împroprietăririle sunt în pericol de această naţionalizare. (…) România este un stat de drept. Indiferent câţi şefi de partide şi prietenii lor sunt împroprietăriţi, noi o să ne luptăm pentru acest stat de drept, pentru comunitate şi trebuie să fie organizat acest referendum pentru demitere”, a susţinut liderul USR.

Potrivit lui Cătălin Drulă, Precup „a uitat pentru ce a fost ales în fruntea comunităţii” din Mogoşoaia.

„Paul Precup – un primar care a uitat pentru ce a fost ales în fruntea comunităţii: ca să aibă grijă de oameni, de această comună, de grădiniţe, de străzi, de interesele celor care l-au ales. Un primar care se preocupă exclusiv de un mega-tun imobiliar. Un primar care a servit clientela din partide, în special, din PNL.(…) Un primar care promite un proiect fantasmagoric – chipurile un oraş de 80.000 de locuitori, când nu poate avea grijă de o comună cu 800 de oameni. (…) În acest timp, oamenii din Mogoşoaia de bună-credinţă care au terenuri acolo moştenire de la strămoşii lor sunt deposedaţi. Practic, o naţionalizare la sub doi euro pe metru pătrat”, a afirmat el.

Drulă a adăugat că USR doreşte dezvoltarea comunei Mogoşoaia, însă „nu tunuri imobiliare”.

La sfârşitul lunii ianuarie, fostul preşedinte ale USR Dacian Cioloş anunţa că reprezentanţii partidului vor depune o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie cu privire la modul în care au fost făcute exproprierile la Mogoşoaia.

Primarul Paul Precup susţine proiectul ‘Sectorul Zero’, care presupune construcţia, pe terenuri cedate de proprietari din zonă, de drumuri, parcuri, utilităţi şi unităţi medicale şi de educaţie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.