Liderul AUR, George Simion, revoltat: Interesele naţiunii române trebuie să primeze. Până acum ne-au condus numai trădători!

Share:

George Simion, avertisment pentru români. Conflictul din Ucraina provoacă şi în România scumpiri în lanţ pe care le vom resimţi şi mai acut din această primăvară, ne avertizează liderul AUR.

Liderul AUR a vorbit despre situaţia actuală în care ne aflăm şi cum ne afectează războiul dintre Rusia şi Ucraina. Politicianul este de părere că trebuie să revenim la încălzirea pe cărbune.

Noi de fiecare dată reacţionăm când vin străinii să ne zică, când e bine, când e rău. Combustibilul este aproape 8 lei, poate colegii mei nu ştiu asta, că le plăteşte parlamentul benzina. Ungaria a sistat deja exportul de cereale, de ce nu o face şi domnul Ciucă? El este cu masca…

Ce se întâmplă acum la nivelul Europei este o trezire. Reveniţi-vă, avem nevoie de energie. De unde luăm energia asta, dacă nu mai contăm pe Rusia? Trebuie să revenim la încălzirea pe cărbune.

Ne trezim din criză în criză că nu mai producem nimic în România. Ne dăm seama că am fost păcăliţi, din ’90 încoace. Soluţiile există în momentul ăsta. România a fost şi este o biată colonie. Va urma o criză a hranei şi a apei.

Trebuie să ne intereseze mai întâi ai noştri. Ucrainenii s-au purtat execrabil cu românii. Îl văd pe Vicktor Orban şi mă îngrijorează gesturile lui. Interesele naţiunii române trebuie să primeze. Până acum ne-au condus numai trădători.

Domnul Ciucă a salvat economia până a pus-o pe butuci. Parlamentarii sunt rupţi de realitate„, a declarat George Simion, în exclusivitate la România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.