Marius Budăi, la Bursa Locurilor de Muncă de la Botoșani. Copiii din centrele de plasament care se apropie de vârsta majoratului și care caută un loc de muncă, o prioritate pentru ministrul Muncii!

Share:
Astăzi se desfășoară Bursa Locurilor de Muncă la nivel național. Ministrul Muncii, Marius Budăi,  a participat la Bursa Locurilor de Muncă de la Botoșani.
„Ca o premieră, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități au organizat standuri la care prezintă proiectul pe fonduri europene prin care se oferă vouchere de 5.000 de euro, pentru achiziționarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilități care vor să se angajeze.
Personal am participat la Bursa Locurilor de Muncă de la Botoșani. M-a impresionat efortul DGASPC, care însoțește și consiliază copiii din centrele de plasament care se apropie de vârsta majoratului, pentru a-i ajuta în căutarea unui loc de muncă.
Doresc mult succes angajatorilor dar și celor care sunt în căutarea unui loc de muncă! Felicit ANOFM pentru organizare!”, a precizat, pe pagina de Facebook, ministrul Budăi.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.