Majorarea impozitelor pentru clădiri ar putea fi amânată până în 2025

Share:

Majorarea impozitelor pentru clădiri ar putea fi amânată până în 2025. Partidele politice nu vor să sperie electoratul înainte de alegeri.

Având în vedere faptul că în 2024 vor fi alegeri locale, partidele nu vor să sperie electoratul, aşa că au decis să păstreze taxele în forma actuală până în 2025.

Potrivit unor informații din cadrul coaliției de guvernare, noile impozite locale pentru clădiri vor intra în vigoare abia din 2025.

Chiar dacă inițial era o discuție legată de faptul că noile impozite ar trebui aplicate din anul 2024, fiind an electoral, formațiunile politice nu riscă să vină cu noi impozite crescute pentru clădiri.

Așa că 2025 va fi anul în care impozitele pentru clădiri din Codul fiscal vor fi aplicate.

Această decizie a fost luată după ce Asociația municipiilor și după ce primarii din teritoriu s-au plâns de faptul că nu au timp să implementeze un astfel de proiect pe repede-înainte și că totul este foarte rapid și nu au timpul necesar.

Așadar, anul 2025 este luat în calcul pentru schimbarea impozitelor pe clădiri, o decizie care a fost discutată și va fi discutată în cadrul coaliției de guvernare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.