Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat Cupa României!

Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat, miercuri, Cupa României, pentru a doua oară consecutiv, după ce a trecut de U Cluj la penalty-uri, în finala competiţiei, disputată la Sibiu. A fost 0-0 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, iar covăsnenii s-au impus la penalty-uri, scor 5-4.

În urma acestui rezultat, Sepsi va juca în Conference League, alături de FCSB. Al treilea loc în această competiţie se va decide dupăun baraj între echipa care va termina pe locul 3 în play-off, CFR Cluj sau Universitatea Craiova, şi învingătoarea partidei FC U Craiova – FC Voluntari.

Ediția cu numărul 85 a finalei Cupei României a fost decisă după reprizele suplimentare și loviturile de departajare. După o primă repriză spectaculoasă, cu multe ocazii de poartă de ambele părți și multe ratări incredibile, scorul a rămas egal. Repriza secundă a fost mult mai săracă în șanse de gol, iar cele două reprize suplimentare au arătat mai degrabă că cele două echipe așteaptă loteria loviturilor de la 11 metri. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a avut câștig de cauză în special datorită căpitanului său, portarul Roland Niczuly, care a apărat trei penalty-uri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.