Tomac și Drulă au dat semnalul unității tuturor forțelor politice de dreapta: Anul 2024 va fi anul Demnității și Unității tuturor românilor de Dreapta!

„În capitala Unirii tuturor românilor, am dat semnalul unităţii tuturor forţelor politice de Dreapta!”, a afirmat, sâmbătă, președintele PMP Eugen Tomac. Politicianul s-a aflat pe parcursul zilei de sâmbătă, la Alba Iulia, alături de liderul USR Cătălin Drulă.

„Sala plină la Alba Iulia. Suntem mulți și suntem puternici. Alături de președintele Cătălin Drulă, i-am asigurat pe colegii din PMP, USR și Forța Dreptei că avem curajul, determinarea și voința necesare pentru a construi o alianță politică de dreapta autentică. O alianță care va reuni toate energiile pozitive din societatea românească sub același steag politic, pentru a apăra valorile în care cred românii cinstiți și patrioți”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Politicianul a arătat că anul 2024 „va fi anul luptei între bine și rău, anul în care vom alege între Est și Vest, anul în care vom putea decide între stagnare și evoluție, anul în care vom scoate România din ghearele baronilor vopsiți cu mult roșu sau galben”.
„Noi le vom reda românilor demnitatea definită de cele trei culori ce simbolizează unitatea și dreptatea!
Anul 2024 va fi anul Demnității și Unității tuturor românilor de Dreapta!”, a mai spus liderul PMP.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.