Topul destinațiilor de vacanță în anul 2024

Românii au început deja să-și planifice vacanțele pentru anul acesta. Se anunță un an plin de călătorii în toate colțurile lume.

Agențiile de turism au venit cu oferte speciale pentru românii care vor să-și planifice vacanțele încă de pe acum. Fiind oferte atât de avantajoase, mulți aleg să-și ia de acum aceste pachete.

Cele mai căutate destinații de vacanță în 2024. Italia e în topul celor mai căutate destinații de vacanță în 2024. Pe primul e Roma, iar conform datelor unei agenții de turism 19% dintre utilizatori au căutat oferte pentru acest oraș.

Imediat după se află Dubai, o destinație aleasă de 17% dintre oamenii doritori să își planifice vacanța. În același timp, 12% dintre persoane au optat pentru Paris, un oraș care continuă să atragă turiștii pentru atmosfera boemă.

Românii vor să ajungă în acest an și în Barcelona (11%) și Milano (10%). Pe locul șase în clasament este Istanbul (8%). Pozițiile șapte și opt din top sunt ocupate de două orașe din Italia, Rimini (7%) și Veneția (6%). De asemenea, clasamentul este completat de Antalya (6%) și Paphos (5%), românii alegând o vacanță pe malul mării.

„Anul 2024 se anunță a fi un an plin de călătorii pentru români, cu destinații diverse și multe experiențe memorabile plănuite. Aceștia au profitat de promoțiile specifice începutului de an și au manifestat un real interes pentru planificarea imediată a vacanțelor de anul acesta”, a declarat Diana Hăprean, reprezentanta platformei de călătorii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.