Cancelaria Prim-Ministrului, principalul partener instituțional al Târgului Green Energy Expo & Romenvirotec și al Forumului Internațional de Mediu

La târgul de la Romexpo, vor participa peste 150 de brand-uri internaționale și locale din domeniile energetic și protecției mediului, 40 de speakeri internaționali și locali și vor avea loc demonstrații de tehnologii și echipamente pe teren exterior. Evenimentul va oferi o varietate impresionantă de standuri și expoziții, inclusiv standuri de mari dimensiuni (400 de mp).

Concomitent cu expoziția de prestigiu în domeniul energiei verzi și protecției mediului, va avea loc și Forumul Internațional de Mediu, organizat de revista Infomediu Europa, în parteneriat cu Cancelaria Prim-Ministrului și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Evenimentul va include sesiuni plenare, workshop-uri și paneluri de discuții, cu scopul de a aduce împreună lideri de opinie, experți internaționali, reprezentanți ai Guvernului și inițiative private pentru a dezbate și dezvolta soluții sustenabile pentru provocările globale ale mediului.

”Vă așteptăm pe toți la GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC și la Forumul Internațional de Mediu și Energie! Participarea este un bun prilej pentru a discuta, a ne informa, a asculta, a vedea exemple de bune practici, dar și pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător și la promovarea energiei verzi. Cele două evenimente vor fi platformele care ne vor ajuta să vedem cum putem să fim mai buni pentru fiecare dintre noi. De aceea, este important să lucrăm împreună pentru un viitor mai sustenabil!”, a declarat consilierul de stat pe probleme de mediu Mihaela Frăsineanu, încurajând participarea tuturor celor interesați să afle mai multe despre inovațiile și soluțiile sustenabile în domeniul energiilor regenerabile și al protecției mediului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.