“Tricolori” cu inimă mare!

Campionii de la FCSB și Adrian Ilie sar în ajutorul unui suporter de 9 ani, care are nevoie de 30.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală în Statele Unite. Oricine dorește să fie alături de Tudor în lupta lui poate dona în contul Fundației Metropolis, menționând cazul lui Tudor, aici: https://www.fundatiametropolis.ro/doneaza/doneaza-prin-card/

 Jucătorii de la FCSB și Adrian Ilie arată că au și inimă mare! Ei s-au implicat într-o strângere de fonduri pentru Tudor, un suporter de 9 ani al echipei campioane, care are nevoie de ajutor pentru o intervenție chirurgicală în Statele Unite ale Americii.
“Sunt Darius Olaru și îl susțin pe Tudor! Fii și tu alături de noi!” -Darius Olaru, jucător FCSB. 
 
“Sunt Adrian Ilie și îl susțin pe Tudor! Fi și tu alături de noi!” -Adrian Ilie, fost component a echipei naționale de fotbal a României.
Tudor s-a născut prematur și de atunci se luptă cu o formă severă de paralizie cerebrală – diplegie spastică. Deși paralizia cerebrală este un diagnostic pe viață, Tudor reprezintă un model de curaj și perseverență. După o intervenție chirurgicală reușită în SUA acum patru ani și mii de ore de terapie, copilul a reușit să facă primii pași independenți. Dar lupta nu s-a terminat.
Are nevoie de a doua intervenție chirurgicală
Acum, el se confruntă cu o nouă provocare – pentru a continua să progreseze și să trăiască o viață cât mai independentă, are nevoie de o a doua intervenție chirurgicală în SUA, programată luna aceasta.
Costurile pentru această operație, pentru recuperarea recomandată post-operator și pentru ortezele necesare se ridică la 30.000 de dolari.
Tudor are 9 ani și este prezent în tribune, în scaunul său rulant personalizat cu însemnele echipei campioane, trăind cu intensitate fiecare moment.
De la primele minute până la fluierul final, copilul este alături de echipa roș-albastră, împreună cu fratele lui geamăn și părinții lor.
Fundația Metropolis este alături de FCSB în această cauză. Oricine dorește să fie alături de Tudor în lupta lui poate dona în contul Fundației Metropolis, menționând cazul lui Tudor, aici: https://www.fundatiametropolis.ro/doneaza/doneaza-prin-card/.
Fiecare contribuție, oricât de mică, aduce un strop de speranță în viața lui Tudor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.