Prințul Paul al României va fi extrădat în România!

Judecătorii din Malta s-au răzgândit și au decis să îl extrădeze la București pe Paul al României. Decizia, anunțată de ministrul român al Justiției, nu este însă definitivă.

Prinţul Paul al României va fi extrădat în România. Ministrul Justiției de la București a anunţat că instanţa de fond din Malta a hotărât predarea lui Paul-Philippe al României, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu.

„Instanţa de fond din Malta a hotărât predarea lui Paul-Philippe al României.

El a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la abuz în serviciu și pentru un prejudiciu de 9,5 milioane de euro.

Este o decizie așteptată de Ministerul Justiției și de statul român, care face constant eforturi pentru aducerea fugarilor în țară.

Hotârârea nu este definitivă, poate fi atacată. Mulțumesc colegilor de la Ministerul Justiţiei, Administrația Națională a Penitenciarelor, instanței de executare şi tuturor autorităţilor care şi-au adus aportul pentru ca aceasta să fie soluţia.

Până la jumătatea lunii iunie, au fost aduși în țară 383 de fugari”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.