George Simion îl pune la punct pe Mircea Geoană

George Simion a fost prezent în studioul România TV în această seară, iar unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale.

George Simion nu crede în candidatura independentă a lui Mircea Geoană pentru prezidențiale. Liderul AUR susține că acesta are ADN de PSD și că la momentul acesta nu este clar, cel puțin pentru el, dacă el va candida din partea social democraților sau nu.

Mai mult de atât, George Simion a mai pus accent pe faptul că oamenii ar trebui să știe și să vadă cu claritate cum a ajuns Mircea Geoană la NATO și cine sunt oamenii care l-au susținut pentru aceeastă funcție.

„Mircea Geoana are ADN de PSD, sunt figuri care tin de trecut. Să vină Băsescu să își dea cu părerea că eu nu pot să câștig mi se pare hilar. Băsescu este în libertate are nepoțele, sa isi vada de ele, nu trebuie sa vina sa faca pronosticuri.

Nu stiu care o sa fie cu PSD.. nu imi este clar.. daca Ciolacu sau Geoana, eu vreau să lupt pentru pensionari. Nu li se ia in considerare vechimea, trebuie sa isi aduca adeverinta si sunt cozi imense la intreprindere.

Nu mai pot de frica, Geoana trebuie sa lamureasca pentru cine a muncit la NATO, cine l-a numit pe el inainte de toate. Geoana face parte din trecutul negru cu Basescu, cu Iliescu. Ei au distrus Romania. Din 1990 pana in 2024 cine a condus Romnaia? Nu cei care l-au impuscat? Nu Iliescu, Geoana, gașca cu Basescu? E clar, hai sa tragem linie!”, a declarat George Simion în exclusivitate pentru România TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.