Mazăre îl pârăşte lui Ponta pe un “ministru-vitezoman”

Share:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a povestit, vineri, la Şcoala de Vară a TSD de la Constanţa, cum joi seară un ministru cu jeep alb a intrat în viteză cu maşina pe trotuar, în faţa unui club din Mamaia, el precizând că i-a promis lui Victor Ponta că nu va spune despre cine este vorba.

Mazăre a spus în faţa celor câteva sute de tineri prezenţi în Teatrul de Vară Soveja din Constanţa că este foarte important să nu uite de unde au plecat şi să îi respecte pe oameni.”E greu şi la început să câştigi alegerile atunci când promiţi. Dar este şi mai greu să treacă un mandat, al doilea, al patrulea şi lumea să aibă aceeaşi simpatie şi aceeaşi încredere”, a spus primarul Constanţei, informează Mediafax.

El le-a povestit tinerilor social-democraţi despre un ministru care joi seară a intrat cu maşina pe trotuar, în faţa unui club din Mamaia.”Aseară, când am fost la club în Mamaia, la un moment dat, pe faleza nou făcută cu bani europeni, intră pe trotuar, în viteză mare, un jeep. Eu, care-mi petrec viaţa şi pe la cluburi, m-am uitat siderat: «Cine vine pe trotuar, printre oameni?». Şoferul deschide uşa şi coboară un domn ministru şi intră în club. Măcar dacă era vreun şmecher, cu vreo zece gagici. Dar era singur. Îl chem pe gardianul care păzea acolo, ălă a venit şi îi tremurau genunchii: ”Şefu, ăls a venit şi era să dea peste mine cu maşina. M-am băgat în faţă, dar n-am putut…» «Bine, mă», îi spun. Pleacă ministrul. Vine acelaşi jeep alb, urcă domnul ministru şi pleacă pe contrasens. Sunteţi tineri, vreţi să faceţi politică, toţi vreţi să ajungeţi undeva. Să dea Dumnezeu! Dar să nu uitaţi niciodată de unde aţi plecat şi să respectaţi oamenii. Indiferent de poziţia în care eşti, comportă-te normal şi natural cu oamenii şi fii tu primul care să respecţi regulile”, a declarat Radu Mazăre, care nu a vrut să facă public numele ministrului.”Nu am să vă spun nume. I-am şi promis lui Victor (n.r. – Ponta) că nu am să spun nume”, a spus Mazăre.

Întrebat, la rândul său, despre ce ministru este vorba sau ce ministru are jeep alb, premierul Victor Ponta, prezent şi el la Şcoala de Vară a TSD, a spus că nu ştie.”După cum vă puteţi imagina, eu aseară nu am fost în club. O să văd dacă domnul Mazăre a vorbit serios sau a vrut să facă o metaforă. (…) Din câte ştiu eu, şi o să verific, niciunul (n.r. – ministru) nu are jeep alb. Toţi au Duster. Pentru că dacă eu am Duster şi ei trebuie să aibă Duster”, a declarat Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.