A fost prins ucigaşul celor doi soţi din Iaşi!

0

Tânărul de 17 ani suspectat de uciderea a doi soţi din comuna ieşeană Tomeşti a fost arestat preventiv, sâmbătă seară, fiind dus în arestul Poliţiei Iaşi.

Gabriel Moţoc, în vârstă de 17 ani, principalul suspect în cazul dublului asasinat din Vlădiceni, comuna Tomeşti, a fost dus sâmbătă la Tribunalul Iaşi, iar magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile, el fiind acuzat de omor calificat. Decizia instanţei nu este definitivă.Tânărul a fost dus în arestul Poliţiei Iaşi, informează Mediafax. El este suspectat că în noaptea de miercuri spre joi a ucis doi soţi din Vlădiceni, cărora le-a aplicat mai multe lovituri de topor.

Tânărul, care este din judeţul Botoşani, a fost prins vineri după-amiază, lângă localitatea ieşeană Comarna.”Corpurile victimelor au fost găsite în holul de la intrarea în locuinţa acestora, în poziţii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de anchetă că mai întâi a fost omorât bărbatul, autorul fiind surprins de soţie, omorâtă la rândul ei în aceeaşi modalitate. Ambele victime aveau leziuni foarte grave la cap, obiectele de care autorul s-a folosit fiind două topoare“, declara Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului Tribunalului Iaşi.

Aceasta mai preciza că tânărul de 17 ani a luat din locuinţa victimelor o sumă de bani, trei telefoane, buletinul bărbatului şi un pistol cu bile.Conform surselor citate, tânărul fusese angajat de către cei doi soţi să presteze diverse activităţi în gospodăria acestora.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.