Glumițe gen Iohannis: Antonescu mă susține

Share:

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni seara că a discutat în urmă cu câteva zile cu Crin Antonescu și că este convins că acesta îl va sprijini în campania electorală.

Am vorbit chiar acum câteva zile cu Crin Antonescu, am avut o discuție telefonică, de altfel bună. Sunt convins că până la urmă intră în campanie, asta nu înseamnă poate neapărat să urce cu mine pe scenă, există foarte multe moduri de a sprijini campania unui candidat și sunt convins că va prevala instinctul lui de liberal autentic și nu-mi fac probleme pentru asta. Mi-a răspuns la telefon, nu mi s-a părut că ar fi fost supărat”, a afirmat, la Realitatea tv, Iohannis

Într-o declarație recentă, întrebat cum se va implica în campania de susținere a lui Klaus Iohannis, Antonescu a spus: „Ce vă face să credeți că o să mă implic foarte tare în campania lui Iohannis? Deocamdată nu doresc să mă implic”.

Iohannis a comentat declarațiile colegului său de partid spunând că „se simte o supărare, o oarecare frustrare”, dar crede că aceste momente vor fi depășite și că Antonescu va sprijini partidul din care face parte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.