Tragedie în Centrul Vechi: O fată a murit după ce a consumat ”drogul violului”

Share:

Georgiana Ispas în vârstă de 24 de ani, a murit luni seara, Într-un club din Centrul Vechi al Capitalei unde lucra ca ospătar. Tânăra  a început să se simte rău după ce a băut un cocktail suspect la barul în care lucra.

În noaptea tragediei, Georgiana se afla la muncă. Din primele investigaţii reiese că Georgiana a intrat în stop cardio-respirator după ce a consumat un cocktail. Ce era în acea băutură, nimeni nu ştia. Nici ea nu avea idee. După un timp a leşinat, picând din picioare în faţa clienţilor aflaţi în acel moment în club.

Salvarea care a sosit la faţa locului a transportat-o pe fată la Spitalul Universitar. În ciuda eforturilor medicilor de a o stabiliza, Georgiana a murit.

Prietenii fetei cred că de vină pentru moartea acesteia este un soi de drog care a fost pus intenţionat în cocktail-ul pe care fata l-a băut în acea seară. De altfel, medicii legişti au dezvăluit care a fost cauza morţii: intoxicaţie cu două substanţe interzise. Surse apropiate cazului bănuiesc că una dintre aceste substanţe ar fi „drogul violului”, al cărui efect este uşor de bănuit. Mai mult, fata ar fi ajuns la spital cu muşcături pe braţe, făcute de ea însăşi, iar organele interne i-ar fi fost distruse. Varianta sinuciderii este respinsă de un prieten al Georgianei: „Ea iubea viaţa. Nu s-ar fi sinucis. iar pe corpul ei nu sunt semne”.

Georgiana avea o soră geamănă care a presimțit că ceva nu este în regulă cu sora ei.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost ridicat de familie de la IML. Rudele îndurerate se pregătesc acum de înmormântare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.