Monica Macovei trebuia să fie candidatul PMP, nu Elena Udrea

Europarlamentarul Monica Macovei a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor România Liberă, că președintele Traian Băsescu a rugat-o să își amâne anunțul că va candida la prezidențiale.

Macovei susține că a fost căutată de „emisari” ai președintelui, care au rugat-o să-și amâne anunțul fiindcă ar fi existat intenția de a i se propune să candideze din partea PMP, dar că ea nu a dat curs acestor cererii.

Europarlamentarul îl face, voalat, e drept, mincinos pe Băsescu. Macovei susține că președintele dorește să rescrie trecutul.

 „Mă surprind afirmațiile președintelui prin care dorește să rescrie trecutul, pentru că faptele stau cu totul altfel. În 2007, după ce am fost dați afară din Guvern de Tăriceanu, președintele mi-a propus să fiu consilier prezidențial cu rangul cel mai înalt la Cotroceni. Am fost nevoită să refuz pentru că aveam deja un contract internațional de onorat. În 2008, atât domnul Boc, cât și domnul Băsescu mi-au propus în campania electorală să fiu ministru al Justiției în guvernul de după alegeri. Am acceptat, dar, ulterior, a fost numit Cătălin Predoiu. Președintele mi-a spus că PSD, care a intrat în guvern alături de PDL, nu m-a vrut”, a declarat Macovei.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Minte Mandela spune

    Minte aceasta procuroare comunista. Niciodata dl Basescu n-ar fi facut asa ceva! Poate a mintit-o cineva din anturajul d-lui Basescu, dar d-lui din totdeauna a spus ca Udrea va fi candidatul dreoptei, PMP si niciodata aceasta oportunista nerecunoscatoare!! Nu are cu ve veni in fata si a trecut si macovei Mandela sa minta ca Ponta? Rusinei sa-i fie, e femeie batrana fara minte!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.