Colegul vânătorului împușcat în inimă, găsit împușcat în cap

0

Vânătorul din Bihor, suspectat că și-ar fi împușcat un prieten în inimă, la o partidă de braconaj, a fost găsit miercuri dimineață împușcat în cap. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la o distanță de 3.4 kilometri depărtare de locul unde a fost găsit și prietenul său, împușcat în inimă.

”În acest moment nu putem vorbi de o sinucidere, doar după ce va fi efectuată autopsia. Noi nu spunem că e crimă, poate fi ucidere din culpă. În acest moment cercetăm infracțiunea de ucidere din culpă”, a declarat, la România TV, Alin Leucea, procuror șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Vânătorul de 35 de ani din Bihor a plecat, vineri seară, cu un vecin pe un câmp la vânătoare. Sâmbătă dimineața soția acestuia a văzut că bărbatul nu se mai întorsese acasă și l-a sunat pe cumnatul său să îi ceară ajutorul. Fratele bărbatului și mai mulți localnici au plecat să îl caute și l-au găsit împușcat în inimă și cu răni la cap. Pușca vânătorului a fost găsită și ea sub trupul neînsuflețit al acestuia. Vecinul care îl însoțise pe bărbat la vânătoare dispăruse de vineri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.