Ianis Hagi, pregătit pentru Liga I?

Share:

 Antrenorul echipei FC Viitorul, Bogdan Vintilă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Ianis Hagi, fiul în vârstă de 17 ani al finanţatorului şi managerului tehnic Gheorghe Hagi, este pregătit să joace 10-15 minute în Liga I, dar a precizat că trebuie ales bine momentul debutului său.

Ianis este pregătit pentru 10-15 minute în Liga I, dar trebuie să avem grijă când promovezi un jucător, mai ales unul de vârsta lui. Trebuie să fim foarte atenţi la moment, la situaţia în care este fizică şi mentală… Nu putem să aruncăm un jucător în Liga I şi să spunem că am mai bifat unul. Nu, noi îi promovăm pentru a rămâne. Deci trebuie ales bine momentul. Pentru că poţi să îl arunci şi să nu îi iasă şi atunci îşi poate pierde încrederea. Iar la jucătorii tineri este foarte important să le dai încredere”, a spus Vintilă.

Tehnicianul a menţionat că oferta pe care o are de la Chelsea Londra „nu l-a destabiliziat” pe fundaşul Cristian Manea. „Cristi Manea se antrenează foarte bine, a rămas acelaşi. Nu cred că o anumită ştire îl poate destabiliza. Este un jucător de caracter, serios. Nu se gândeşte la niciun transfer, se gândeşte doar la joc. Eu nu am cunoştinţă de sume sau oferte, aşa că nu pot să comentez”, a adăugat Bogdan Vintilă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.